Αυτόματοι Τροχοί

Grid View:
Quickview
Quickview
Quickview

591000

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΑΔΟΡΟΣ/ΦΑΚΟΜΕΤΡΟ/TRACER HUVITZ HAB-8000

Τρεις λειτουργίες σε ένα μηχάνημα 1.“Διάβασμα” σκελετού 2. Μέτρηση δύναμης του φακού 3. Κεντράρισμα του φακού που πραγματοποιούνται αυτόματα, εξασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια και υψηλή ταχύτητα • Οθόνη αφής και γραφικό περιβάλλον για εύκολη εισαγωγή δεδομένων • Ενσωματωμένη κάμερα για φωτογράφηση φόρμας και τρυπών - εγκοπών, σε σκελετ..

Quickview
Quickview

557000

ΚΕΝΤΡΑΔΟΡΟΣ ΦΑΚΩΝ ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ HUVITZ HBK-7000

Εύχρηστο γραφικό περιβάλλον 3D εικονίδια που σε συνδυασμό με την οθόνη αφής κάνουν την χρήση του εύκολη ακόμα και για έναν αρχάριο χειριστή. Eιδικό πρόγραμμα για πολυεστιακούς και διπλοεστιακούς φακούς Οθόνη αφής 8.4’’ Αλλαγές φόρμας, τοποθέτηση τρυπών και εγκοπών γίνονται πολύ εύκολα με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη Οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης με κ..

Quickview
Quickview

551000

ΑΥΤΟΜΑΤΟ TRACER ΣΚΕΛΕΤΩΝ HUVITZ 3D CFR-4000

Υψηλή απεικόνιση Σάρωση 16.000 σημείων και ψηφιακό φιλτράρισμα για μέγιστη ακρίβεια Aυτόματη μεταφορά δεδομένων Η κορική απόσταση και η καμπυλότητα του σκελετού μεταφέρονται αυτόματα στον τροχό Τρισδιάστατη ανάλυση Τρισδιάστατη αυτόματη διαδικασία ανάλυσης, όλων των τύπων σκελετών, φόρμας ή φακού. Αναλύονται ταυτόχρονα πλαίσιο, σχήμα και καμπ..

Quickview

552000

ΚΕΝΤΡΑΔΟΡΟΣ ΦΑΚΩΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΙΤΟΣ HUVITZ CBK-4000

Εύκολο και γρήγορο κεντράρισμα όλων των τύπων φακών Ισχυρός φωτισμός για κεντράρισμα και των πιο σκουρόχρωμων φακών..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)