Φωτοχρωμικα-Τεστ φακών-Λάμπες UV

Grid View:
Quickview

246000

ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ UV-C (254nm) & OZONE

·        ·         Εξοπλισμένος με ειδική λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C που εκπέμπει σε μήκος κύματος 253,7 nm (νανόμετρα) ·         Προσφέρει 99,9% εξόντωση και απολύμανση όλων των ιών, βακτηρίων, μικροοργανισμών ·  &n..

Quickview

241100

ΤΕΣΤ ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΩΝ &ΤΕΝΣIOΜΕΤΡΟ TESTERPITRE

Τρεις λειτουργίες σε ένα μηχάνημα: 1. Τεστ για τον έλεγχο και την επίδειξη στους πελάτες σας της φωτοχρωμικής ιδιότητας των φακών Έλεγχος φωτοχρωμικότητας μέσα σε 15 sec. Τοποθετώντας το φακό στο επάνω μέρος του μηχανήματος βλέπετε σε τρεις κλίμακες την σκουρότητα του φακού. Η ακτινοβολία της λάμπας δεν καταστρέφει τις φωτοχρωμικές ιδιότητες ή τ..

Quickview

241200

ΤΕΣΤ ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΩΝ PHOTOCHROMATIC

• Τεστ για τον έλεγχο και την επίδειξη στους πελάτες σας της φωτοχρωμικής ιδιότητας των φακών • Έλεγχος φωτοχρωμικότητας μέσα σε 15 sec. Tοποθετώντας το φακό στο επάνω μέρος του μηχανήματος βλέπετε σε τρεις κλίμακες την σκουρότητα του φακού • Η ακτινοβολία της λάμπας δεν καταστρέφει τις φωτοχρωμικές ιδιότητες ή τις επιστρώσεις των φακών..

Quickview

241700

ΤΕΣΤ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ PUPILO

• Ο ειδικός φωτισμός & ο ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός κάνει εύκολο τον έλεγχο σε όλους τους οργανικούς & πολυκαρβονικούς φακούς για: 1. Διακριτικά κατασκευαστή 2. Διακριτικά τύπου φακού 3. Κέντρα & αποστάσεις πολυεστιακών φακών..

Quickview

245000

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΩΝ ΦΑΚΩΝ

Ο ειδικός φωτισμός & ο ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός κάνει εύκολο τον έλεγχο σε όλους τους οργανικούς & πολυκαρβονικούς φακούς για: 1. Διακριτικά κατασκευαστή 2. Διακριτικά τύπου φακού 3. Κέντρα & αποστάσεις πολυεστιακών φακών • Πλαστική και ελαφριά κατασκευή • Λειτουργεί με μπαταρίες..

Quickview
Quickview
Quickview

241600

ΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ GFC

Για τον έλεγχο του μεγέθους των φακών κατά το μοντάρισμα τους στο σκελετό. Βλέπετε τα σημεία πίεσης που ασκούνται στο φακό από το σκελετό και τα κενά μεταξύ σκελετού & φακού όπου πρέπει να γίνει τοποθέτηση πατούρας. Όσο πιο σκουρόχρωμες είναι οι ενδείξεις τόσο μεγαλύτερη πίεση δέχεται ο φακός στο σκελετό με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος σπασίματ..

Quickview

244000

ΤΕΣΤ ΠΟΛΩΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ GFC

• Έλεγχος των πλεονεκτημάτων των πολωτικών φακών με την χρήση τις ειδικής πολωτικής μεμβράνης (εμφανίζονται τρένο και αυτοκίνητο) • Πλαστική και ελαφριά κατασκευή..

Quickview
Quickview
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)